Cărți

COVERcartiB1

cristina-andone---enescu-si-hora-razelor-de-soare---c1

Enescu si hora razelor de soare

de Cristina Andone, Thea Olteanu, Adriana Oprita, Sebastian Oprita

Campania Națională CARAVANA CU POVEȘTI, inițiată de Un părinte mai bun, a adus în țară, pentru mii de copii, seria de spectacole Clasic e fantastic- Copilăria Marilor Compozitori, susținute de Teatrul Odeon București .
Campaniei noastre, s-a alăturat la Brașov, la spectacolul ”Copilăria lui Enescu”, Cristina Andone, autoarea colecției Povești din Pădurea Muzicală.

A fost o încântare și o mare bucurie pentru părinți și copii întâlnirea de la Brașov, o descoperire frumoasă a unei povești excepționale, care promovează valorile artistice naționale.

Așadar, Caravana cu povești și Povești din Pădurea Muzicală fac casă bună împreună și sunt o sursă prietenoasă de a-i aduce pe copii mai aproape de muzica clasică.

 

Detalii:

Ilustratii de Adriana & Sebastian Oprita si Thea Olteanu

Un volum nou ce completeaza colectia binecunoscuta a Cristinei Andone, Povesti din Padurea Muzicala.

Cartea este insotita de un CD cadou cu o ora de muzica enesciana: cele doua Rapsodii Romane si Simfonia a II-a in La major.

Colectia  Povesti din Padurea Muzicala  reprezinta o serie de povesti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale caror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cartile, original illustrate de Adriana si Sebastian Oprita si Thea Olteanu, ii vor „imprieteni” pe copii cu muzica clasica, oferindu-le, intr-un mod accesibil, informatii esentiale pentru cultura lor generala.