Ceas cu GPS pentru copii – KidGPS

În ziua de azi securitatea copilului nostru a devenit o problemă din ce în ce mai serioasă. Chiar și la noi cazurile de dispariții sau răpiri s-au înmulțit în utlimii ani, așa că părinții au din ce în ce mai multe motive să-și facă griji când micuțul lor este singur afară la joacă sau în drum spre școală. O soluție foarte deșteaptă pentru a scăpa cât de cât de aceste griji este ceasul cu gps pentru copii. Acesta este in principiu un ceas smartwatch în care se introduce un sim, chiar și pre pay, care îți arata ora și data dar care și transmite locația spre telefonul părinților astfel că acestia din urmă pot vizualiza poziția copilului oricând, direct pe telefonul mobil personal.

 
 KidGPS iti propune cele mai inovatoare si utile ceasuri pentru copii cu GPS.
logo

Pe lângă posibilitatea de a trimite locația, acestea mai au și o multitudine de alte funcții.  Una foarte interesantă este butonul SOS. Dacă se întâmplă de exemplu ca micuțul să aibă nevoie de ajutorul de parinților sau se află într-o situație de urgență poate apăsa acest buton. Ceasul va forma automat numărul de telefon al părinților si dumneavoastrăveți putea comunica precum la un telefon obișnuit cu copilul. Pe lângă conexiunea telefonică,o dată apăsat butonul SOS, este marcată și poziția pe hartă și trimisă o alertă pe telefonul dumneavoastră în aplicație.

Ca să fie și mai interesant, cu funcția monitoring îl puteți și “spiona” pe micuț oricând doriți, putând asculta ce se întâmplă în jurul ceasuluil. Trimiteți comanda către ceas prin intermediul aplicației iar acesta din urmă va suna la numărul dumneavoastră de telefon. Copilul nu va realiza pentru ca ecranul ceasului nu se va aprinde și nu va emite niciun semnal sonor așa că nu va ști că este ascultat.

Alte funcții utile sunt geofence prin care puteți să setați un perimetru de siguranță iar atunci când este depășit să primiți o alertăpe telefon, sau modul “do not disturb” care activat va bloca toate apelurile telefonice către ceas, util atunci când copilul se află la ore de exemplu.

Oferta este destul de diversificată pe piața trebuie doar să căutați cu atenție pentru că pentru același model puteți găsi diferențe chiar și de 200-300 RON, nefiind toate originale. Pentru cele mai bune prețuri și produse originale vă recomandăm magazinul KidGPS care are și o ofertă extrem de diversificată.

kidgps wonlex original

Va recomandăm să citiți și articolele de pe blogul KidGPS, fiind foarte important sa stiti cum alegeti un ceas cu gps bun pentru copii.

La prețurile la care găsim acum aceste dispozitive este și păcat să nu încercați unul, majoritatea magazinelor având politică de retur așa că nu riscați nimic.

Ce facem dacă ne trezim într-o situație de urgență și aceste dispozitive ne-ar fi putut ajuta?

 

Leave a comment