Despre noi

       A fi părinte probabil este cea mai frumoasă experiență și trăire pe care un om o are în viață. Îmbină perfect cunoașterea cu îndrumarea, iubirea cu protecția și educația cu dezvoltarea. Iar atunci când vorbim de dezvoltare, ne referim nu doar strict la puiul de om care crește ci și la părinte, care evoluează lângă copilul său, în mod continuu.
        A fi un bun părinte nu este ușor, dar este frumos. Presupune poate un drum cât o viata de om, dar fiind un drum parcurs în doi, totul pare mai ușor. Când iubirea îți este tovarăș, căldura și afecțiunea primită în dar de la cel mic ajutor în trecerea diverselor obstacole, realizezi când drumul ajunge la capăt, că a meritat fiecare efort depus. Capătul de drum uneori greu se observă, însă atunci când faci fiecare pas cu conștiinciozitate, responsabilitate și cunoaștere, să ai certitudinea că vei privi în urmă la pașii făcuți cu multă lumină și mulțumire, la sfârșit.
      
  Proiectul “Un părinte mai bun” a luat naștere din dorința de a te ajuta pe tine, dragă părinte, să faci acești pași în viața cu siguranță, responsabilitate și cunoaștere. Precum spune și Aristotel, “Cei care educă copiii sunt demni de mai multa onoare decât cei care le dau viață; de aceea pe lângă viață, dăruiți copiilor și arta de a trăi bine, educându-i.Educația însă trebuie să existe în tine ca părinte, pentru ca mai apoi, să o insufli și copilului.
        La fel ca și părinții, și echipa noastră crește și se dezvoltă în fiecare zi. Dacă am început cu un singur coordonator al proiectului, pe rând s-au adunat sute de colaboratori dar și oameni de bază care astăzi formează o echipa. Nu degeaba se spune că unde sunt mai mulți, puterea crește.
 
cosmina 34Cosmina Pop este membru fondator al proiectului “Un părinte mai bun”. Activă din anul 2012 în acest proiect, are grija ca lucrurile să se desfășoare în ordine și siguranță. Planifică, organizează și acționează astfel încât în final fiecare idee să prindă viață.
DSCN0296Anda Gavrilă s-a alăturat proiectului “Un părinte mai bun” din anul 2013 și este persoana creativă din echipa noastră. Îndeplinește sarcinile cu success, fiind mereu preocupată de detalii.
 
 
Organizăm conferinţe, seminarii și workshop-uri dedicate părinţilor, cadrelor didactice, bonelor şi tuturor persoanelor care au în îngrijire copii. Dar pentru că împărtăşim o mare dragoste și pentru copii, ne centrăm activitatea şi proiectele şi în folosul acestora, ajutându-i astfel să devină adulţi responsabili, intregrii, cu bune principii morale.
 
Te așteptăm cu drag să te alături proiectelor noastre și să ne împărtășești din experiența ta de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la evenimentele noastre se va dovedi utilă pentru tine și pentru copiii tăi!
Logo Un Parinte mai bun