Alice în Wonderland

coverSpectacolul de teatru pentru copii ” Alice în Wonderland” (Alice în Țara Minunilor), o adaptare frumoasă după Alice în Wonderland a lui Lewis Caroll, realizată de de MiniArtShow by Ioana Ginghină,  face parte din proiectul national educativ „Caravana cu povești” marca Un părinte mai bun, prin care ne-am propus să aducem în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Va reamintim, caravana a mai adus la Timisoara spectacolul „Copilăria lui Chopin”, „Vrajitorul din Oz” si „Sarea-n bucate”.

“Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat.

Povestea spune că ……..Alice este o fetiță de 11 ani care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, “Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă. Binecunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis, îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginaţiei, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate.
Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.

Vino alături de noi și descoperă aventurile lui Alice!

Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o călătorie inițiatică și un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate și spectaculoase și o interpretare dinamică pentru ca micuții să nu se plictisească și să descopere lumea frumoasă și magică a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului și managerul MiniArtShow.

Distributie:

Alice: Tatiana Selaru / Andra Mirescu,
Palarierul si Omida: Daniel Marcu,
Iepurele: George Lepadatu,
Pisica: Andreea Gaica/ Andreea Mera
Regina de cupa: Diana Manaila.
Costume: Mirela Diaconu
Decor: Flavia Varga
Regie si proiectie: Florina Dumitrache
Versuri: Ioana Ginghina
Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu
Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Spectacolul va avea loc în data de 29 Martie 2017.

Ora: 18:00

Vârstă copii recomandată: 4-10 ani

Durata spectacol: 1 ora

Locatie: Filarmonica Banatului Timisoara

Prețul biletului este de 30 de lei sau 35 de lei (in functie de amplasarea in sala, menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Bilete sunt disponibile in reteaua EVENTIM . Parteneri Eventim Timisoara de unde se pot procura bilete: Carturesti, Germanos, Orange, Humanitas, OMV, Vodafone.

Detalii și informații suplimentare despre spectacol sau campanie:

info@unparintemaibun.ro

Tel:  0754 964 852 sau 0748 154 838

Parteneri media:

logo transparent - pentruvestultarii       publicitate_online_timisoara_large