Spectacol de teatru ”Sarea-n bucate”


15879318_1397313836968881_2121756679_n

În anul 2015, echipa noastră a lansat prima ediție a proiectului Caravana cu povești. Întrucât s-a bucurat de succes, a ajuns în peste 5 orașe ale țării, am organizat peste 15 spectacole cu trupe de teatru de renume, cu multă experiență și povești de succes pentru copii.

Pe 29 ianuarie, Caravana cu povești revine la Timișoara,  cu o mare supriză! Am pregătit 2 spectacole inedite pentru copiii mari și copiii mici, unul fiind o adaptare foarte reușită a unei povești clasice cunoscute….iar celălalt unul spectaculos, muzical, educativ și plin de umor, deopotrivă.

Va reamintim, caravana a mai adus la Timișoara spectacolul „Vrăjitorul din Oz”, „Micul Prinț” și „Copilăria lui Chopin.”

Sunteți pregătiți? Să vă dezvăluim surprizele!

Teatrul Odeon Bucuresti (prin spectacolul ”Copilăria lui Vivaldi”)  și Teatrul Gong Sibiu (prin spectacolul ”Sarea-n bucate”) promit o zi cu multă veselie, vă vor binedispune și vă vor  transpune în lumea copilăriei, cu  personajele haioase, jucăușe pe care le veți întâlni. Și așteptăm nu doar copiii alături de noi, ci și părinții cu suflet de copil care tânjesc după clipele atât de dragi ale copilăriei, cu veselia, inocența și năzdrăvăniile caracteristice.

Pe 29 Ianuarie 2017 de la ora 11:00 am pregătit copiilor timișoreni spectacolul de succes al Teatrului Gong din Sibiu, „Sarea-n bucate”.

cover-sarea-n-bucate

„Basme, basme, poveşti ….. poveşti, basme şi poveşti …
Oamenilor le plac basmele, povestirile frumoase, romantice … oamenii adoră poeziile, cântecele … 
Dar ca să fie toate astea: basme, poezii, cântece, cineva a trebuit să scrie, să compună, să recite, să povestească, să cânte … cineva a trebuit să facă meseria asta, mesteşugul ăsta. Aşa au apărut artiştii. Adică … ARTISTUL!  Dacă îţi plac basmele şi poveştile, vino pe 29 Ianuarie la spectacolului „Sarea-n bucate”, în care lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală.
**
Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
Este o un spectacol haios, foarte potrivit și copiilor cu vârste mici, peste trei ani, ușor de înțeles și cu o povață pentru o viață. Spectacolul se joacă atât cu păpuși, cât și cu actori la vedere și vine sa ne arate cum uneori valorile sacre pot fi percepute diferit. Nu e ușor să poți descrie dragostea față de părinti, ba mai mult, să o compari cu ceva anume.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, la Festivalului International de Păpuşi organizat la Baku/Azerbaijan și la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

Spectacolul va avea loc în data de 29 Ianuarie 2017

Ora: 11:00

Vârstă copii recomandată: 3-6 ani

Locatie: Sala Capitol a Filarmonicii Banatului Timisoara

Durata: 45 min

Prețul biletului este de 22 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Bilete sunt disponibile si la libraria „La Doua bufnite” adresa Piata Unirii nr 11 ( loja + etajul 1)
Biletele sunt disponibile online, vedeți mai jos detalii.

***Schița sălii de spectacol o regăsiți alături.

15134251_1326422520724680_1033626909_n

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre spectacolul ”COPILĂRIA LUI VIVALDI”, intră AICI

Detalii și informații suplimentare despre spectacol sau campanie:

info@unparintemaibun.ro

Tel:  0754 964 852 sau 0748 154 838

Parteneri

logo la doua bufnite color