Conferința Iași

28500320_1837706766262917_1802331804_o

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.

Scopul nostru este acela de a va ajuta să înțelegeți cine sunteți voi, cine este copilul vostru cu adevărat și cum puteți să va dezvoltați abilitățile parentale în contextul unei conștientizări informate a modului în care copiii evoluează. 

Provocările inevitabile pe care le presupune parentajul ne oferă o ocazie unică în viață. Pentru un adult nu există modalitate mai bună de a-și vindecă rănile copilăriei și de a deveni o ființă umană întreagă decât prin autocunoașterea care poate apărea în timpul procesului de parentaj. 

Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?

O conferință despre cum să ne educăm copiii în așa fel încât:
– Să aibă încredere în ei înșiși și să depășească adversitățile, găsind soluții la problemele lor.
– Să își descopere interesele și pasiunile și să trăiască în mod autentic.
– Să își dezvolte motivația interioară și să își stabilească obiective, pe care să le poată îndeplini.

Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajută să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.  Despre toate acestea și nu numai vom vorbi pe larg la întâlnirea cu psihopedagogul si psihoterapeutul Irina Petrea, la conferința pe care o va susține în data de 20 Martie 2018, începând cu ora 18:00, la Iași.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune „Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale.  ACUM o poți asculta în cadrul conferinței pe care o va susține la Iași și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

“Cât trăiește, omul poate crea orice, dar există o singură instanță când omul este asemenea lui Dumnezeu- ziditor de viață: atunci când face un copil, când din viața lui se zămislește o altă viață. Și dintre toate experiențele omului, aceasta este cea mai minunată! Un copil te învață ce înseamnă măsura generozității, a bunătății, a grijii pentru celălalt.  (Irina Petrea, “Și tu poți fi Supernanny – cum să îți crești bine copilul”, Editura Trei, 2010).

Cui se adresează conferința: părinților, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

Locație: Hotel Moldova, str Anastasie Panu nr 31

Data: 20 Martie 2018

Ora: 18:00 

Speaker: Irina Petrea (psiholog, psihoterapeut, autor)

Durată întâlnire: ~ 3 ore

Investiție: 65 lei 

*pentru cadrele didactice, eliberăm adeverințe de participare la conferință

Pentru a te înscrie, completează formularul de înscriere AICI.

De ce să participi la aceasta conferința?

 1. Pentru că vei avea șansa să înveți de la un psiholog specialist în domeniul parenting-ului lucruri noi, folositoare și utile.
 2. Pentru că vei reuși să te cunoști și înțelegi tu mai bine pe tine, ca și adult.
 3. Vei înțelege de ce uneori părinții nu reușesc să rezolve problemele cu proprii lor copii și cum poți evita aceste greșeli.
 4. Vei găsi răspuns la toate întrebările și nelămuririle tale, în ceea ce privește educația copiilor.
 5. Vei face parte din categoria de părinți care se pregătesc pentru creșterea copiilor lor.

Ce beneficii obții dacă participi la aceasta conferința?

 1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
 2. Informațiilor teoretice acumulate la conferință, își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru tine.
 3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
 4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
 5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
 6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

 

Iată cum a fost la conferința susținută la Iasi în anii precedenti! O sală plină de părinți care se pregătesc pentru creșterea copiilor lor!

Pentru alte detalii despre conferinta:

email: info@unparintemaibun.ro

Tel:  0754 964 852/ 0748 154 838

Detalii organizatorice:

 • Ora de începere a conferinţei: 18:00
 • Copyright: materialul prezentat, inclusiv muzica si fotografiile prezentate in cadrul conferintei, este protejat de drepturi de autor. Fotografierea materialelor prezentate, precum si înregistrarile audio/video se fac doar de către persoanele autorizate sau cu acordul autorului. Va multumim pentru intelegere.

Vă așteptăm să va alăturați nouă pentru a descoperi împreună viziunea unui parentaj care reușește să păstreze atât plenitudinea voastră cât și pe cea a copilului dvs!