Poveste de Crăciun – Oradea

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarnă la Teatrul Coquette din București, ajunge la Oradea, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 12 decembrie, de la ora 18:00. Piesa de teatru este inspirată din nuvela “Colind de Crăciun” de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele.

cover-oradea

Spectacolul de iarna face parte din proiectul national educativ „Caravana cu povești” marca Un părinte mai bun, prin care ne-am propus să aducem în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Povestea spune ca…….În Ajunul Crăciunului, morocănoasa și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi  nepoței, Billy și Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să cheltuiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.

Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpănă dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.

Spectacolul va avea loc în data de 12 Decembrie 2016.

Ora: 18:00

Vârstă copii recomandată: 4-9 ani

Locatie: Casa de cultura a Sindicatelor Oradea

Prețul biletului este de 25 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Bilete sunt disponibile online pe site-ul https://ove.ro/poveste-de-craciun-1063. Daca preferati plata biletelor din depunere de numerar la banca, va rugam sa ne contactati.

sala-oradea

Detalii și informații suplimentare despre spectacol sau campanie:

info@unparintemaibun.ro

Tel:  0748 15 48 38 sau 0754 964 852

Parteneri

romm

 

afis-oradea