Spectacol de teatru ”ALICE ÎN WONDERLAND”

cover1

Spectacol pentru copii „Alice în Wonderland” la Săptămâna Comediei 2017

Ne bucură și ne onorează parteneriatul la cel mai amplu și de succes eveniment de teatru de la Brașov.

Festivalul Săptămâna Comediei aduce și pentru copii spectacolul Alice in Wonderland, care va transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat.

Spectacolul de teatru pentru copii ” Alice în Wonderland” (Alice în Țara Minunilor) este o adaptare frumoasă după Alice în Wonderland a lui Lewis Caroll, realizată de de MiniArtShow by Ioana Ginghină.

“Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat.

Povestea spune că ……..Alice este o fetiță de 11 ani care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, “Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă. Binecunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis, îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginaţiei, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate.
Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.

Vino alături de noi să descoperi aventurile lui Alice!

Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o călătorie inițiatică și un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate și spectaculoase și o interpretare dinamică pentru ca micuții să nu se plictisească și să descopere lumea frumoasă și magică a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului și managerul MiniArtShow.

Distributie:

Alice: Tatiana Selaru / Andra Mirescu,
Palarierul si Omida: Daniel Marcu,
Iepurele: George Lepadatu,
Pisica: Andreea Gaica/ Andreea Mera
Regina de cupa: Diana Manaila.
Costume: Mirela Diaconu
Decor: Flavia Varga
Regie si proiectie: Florina Dumitrache
Versuri: Ioana Ginghina
Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu
Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Spectacolul va avea loc în data de 15 Mai 2017.

Ora: 18:00

Vârstă copii recomandată: 4-10 ani

Durata spectacol: 1 ora

Locatie: Centrul Cultural Reduta.

Prețul biletului este de 35 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Bilete sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

Detalii și informații suplimentare despre spectacol sau campanie:

info@unparintemaibun.ro, unparintemaibun@yahoo.com

Tel: 0754 964 852 sau 0748 154 838

Parteneri -organizatori:

logo-nou-zile-si-nopti    capture1