Visează. Acționează. Bucură-te de viață

La mulți ani, oameni dragi!

Vă dorim să aveți parte de un an spectaculos! Pentru noi, echipa Un părinte mai bun, anul 2015 a fost anul transformării. Anul 2014 a fost anul împlinirii……Suntem curioși 2016 ce ne-a pregătit:D.

Am numit anul 2015 anul transformării, fiind perioada în care am încercat cele mai variate experiențe și proiecte, inițiative și dorinte, colaborări și realizări . Suntem adepții progresului și credem cu tărie că prin nou ne dezvoltăm, creștem și ne bucurăm de viață.

Precum am scris și pe facebook (aici) zilele trecute, am avut parte și de multe realizări în anul pe care l-am închis. Am zâmbit, ne-am bucurat, ne-am întristat dar….indiferent de situație, am mers mai departe. Am înaintat știind că întotdeuna, după orice greu urmează un bine, după orice încercare urmează o binecuvântare. Am țintit și am reușit și asta pentru că iubim ceea ce facem și ne străduim în fiecare zi să fim mai buni.

Iată ce am facut noi în 2015:

1. Am organizat alături de Irina Petrea aproximativ 10 conferințe pentru părinți și cadre didactice.

2. Am organizat prima tabără pentru părinți la Bran, județul Brașov.

3. Am organizat un frumos spectacol pentru familie împreună cu marele actor Marian Râlea, la Cluj-Napoca.

4. Am organizat Festivalul Copiilor la Brașov, editia nr III.

5. Am organizat EduFest, un eveniment dedicat ofertelor educaționale private, la Mall Coresi, Brașov.

6. Am organizat Science Weekend, un eveniment dedicat științelor la Brașov.

7.Am tipărit 10 numere al ghidului informativ „Un părinte mai bun” la Cluj-Napoca.

8. Am tipărit o ediție specială a ghidului informativ „Un părinte mai bun” la Brașov.

9. Am organizat, alături de Asociația Pluto la Timișoara, cel mai frumos spectacol în Planetariu Mobil, unde peste 3000 de persoane ne-au fost alături.

10.Am organizat alături de Gașca Zurli, frumoase spectacole pentru copiii, unde am râs și ne-am distrat pe cinste.

grateful

     Am învățat să învățăm din propriile greșeli. Am învățat să iubim ceea ce facem și atunci când toate lucrurile ies minunat, dar și atunci când avem provocări sau supărări.
Am învățat că „se poate” întotdeauna, atunci când există dorință și voință de a reuși.

Îmi doresc și te îndrum să insufli copiilor tăi mai departe aceste învățături. Aveți încredere în ei, spune-le că orice este posibil și învață-l să viseze. Nimic nu e mai frumos în copilărie decât sa-ți creionezi un vis și să știi că atunci când vei fi mare, îl vei putea realiza.

Și te mai îndrum la 2 lucruri simple pentru acest an….doar doua însă extrem de importante!

poza art 1VISEAZĂ viața pe care ți-o dorești, familia pe care ți-o dorești, copii pe care ți-ar plăcea să îi ai dupa care ACȚIONEAZĂ. Ai la dispoziție 363 de zile să îți îndeplinești visele. Nu spune că este greu, spune-ți că va merita în final efortul depus. Prin schimbări mărunte, zilnice, când cele 363 de zile vor fi scurse, vei putea privi în urmă cu mândrie și fericire!

Proiectul „Un părinte mai bun” așa a fost construit. Pornind de la un vis, cu muncă zilnică și consecvență. Astăzi, când ne uităm în urmă, vedem o comunitate de părinți frumoși, dornici să fie pentru copiii lor exemple pozitive care să le însufle în viață cele mai calde sentimente și cele mai benefice valori morale.

Zilele-s mărunte, visele-s multe, așadar, spor la treabă! Fă din anul 2016 cel mai frumos an de până acum!

Gânduri calde și senine,

Cosmina Pop

www.unparintemaibun.ro

succes3